Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

MAGISTRSKI ŠTUDIJ

Strojništvo
Obvestila za izredne študente

Obvestila za izredne študente

Obvestila

Priznavanje izpitov - vlogo za priznavanje izpitov lahko oddate najkasneje do 31.10. v tekočem študijskem letu.

Obisk pedagoškega procesa - v predavalnici so lahko le študenti, ki jih ima izvajalec pedagoškega procesa na seznamu, ki ga je prejel iz referata. Vsi ostali, ki bi želeli PONOVNO poslušati predavanja in vaje iz posameznih predmetov, lahko v referatu uredite dokumentacijo. Za vsak predmet je potrebno poravnati strošek izvedbe predmeta z izpitom v višini 328,00 EUR. Ko se študent prijavi na predmet, je dolžan poravnati izvedbo predmeta z izpitom tudi, če se pedagoškega procesa ne udeleži. Plačati mu ni potrebno le v primeru, da se od predmeta odjavi v referatu vsaj 14 dni pred pričetkom predavanj.

Izpitni roki na izrednem študiju

Statika in trdnost (1. letnik S-VS) - pri doc. dr. Boštjanu Harlu bo v ponedeljek, 24.2.2020 ob 16.15 v predavalnici B-201. Obvezna je prijava na izpit preko AIPS-a.

Kolokviji

Osnove energetskih strojev in naprav (2. letnik S-VS) - pri doc. dr. Luki Lešniku bo računski kolokvij v četrtek, 13.2.2020 ob 16.15 v predavalnici B-205. Kolokvij iz teorije pri doc. dr. Ignaciju Bilušu bo v sredo, 4.3.2020 ob 16.15 v predavalnici ______. Zagovori laboratorijskih vaj pri doc.dr. Ignaciju Bilušu bodo v četrtek, 5.3.2020 ob 15. uri v laboratoriju J2-129.
Tehniška mehanika tekočin in prenos toplote (2. letnik S-VS) - pri doc. dr. Juriju Iljažu bo kolokvij v petek, 28.2.2020 ob 17. uri v predavalnici B-201.
 

 

Urniki za izredne študente

Urniki za izredne študente

urniki izrednih študijskih programov

Šolnine