Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Turna d.o.o.

Spoštovane študentke, cenjeni študenti,

podjetje Turna d.o.o. iz Šoštanja (strateški partner Fakultete za strojništvo) išče študente, ki bi želeli spoznati podjetje ter opravljati občasno študentsko delo. Podjetje Turna d.o.o. sočasno nudi možnost štipendiranja.

Če vas zanima sodelovanje, lahko kontaktirate g. Aleša Plešnika (tehnični direktor) na elektronski naslov Ales.Plesnikping@turnapong.si.


Karierni center UM

Spoštovane študentke, cenjeni študenti,

Vabljeni k ogledu spletne strani Kariernega centra UM, ki jo je KC UM nadgradil na način, da študentom in diplomantom UM omogoča izpolnjevanje e-kariernega načrta, e-prijavo na karierno svetovanje in še več priložnosti za mreženje tudi s tujimi delodajalci v e-karierni tržnici.

Kratka predstavitev kariernega centra UM, za študente.

In še predstavitveni letak.

v Kariernem centru Univerze v Mariboru smo v sklopu pilotnega projekta NOO »Enotna vstopna točka za delodajalce in inovativne oblike sodelovanja s študenti« [1 pripravili novo spletno podporo za mreženje in sodelovanje med študenti ter delodajalci, imenovano Karierni:UM.

Dostopna je na povezavi: https://karierni.um.si/

Nova spletna platforma zagotavlja študentom, da lahko s pomočjo platforme izboljšajo svoje načrtovanje kariere, raziskujejo priložnosti pri delodajalcih, sodelujejo pri projektnih nalogah, krepijo svoje kompetence in še veliko več.