Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

6. karierna tržnica v živo - hitri razgovori z delodajalci

Spoštovani,

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje, Območno službo Maribor in Območno službo Ptuj, že šesto leto zapored prireja 6. karierno tržnico v živo, ki bo v sredo, 17. aprila 2019, med 10. in 13. uro. Namen dogodka je študentom in diplomantom UM ter mladim iskalcem zaposlitve zagotoviti priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci bodisi na stojnici bodisi na hitrih razgovorih z delodajalci.

Ker je rok za prijavo na HITRE RAZGOVORE Z DELODAJALCI 11. 3. 2019, smo se odločili, da bomo najprej intenzivno promovirali le-te. Na Facebooku je že ustvarjen dogodek https://www.facebook.com/events/342104926647741/. Študenti se lahko na dogodek prijavijo tukaj.

Plakat.


Karierni center UM

Spoštovane študentke, cenjeni študenti,

tudi v študijskem letu 2018/19 vam Karierni center UM ponuja karierna svetovanja, in sicer vsak 2. in 4. četrtek v mesecu med 8.00 in 10.00 v prostoru Erasmus+ pisarne J2-229/1. Z vami bo svetovalka Mateja Hanžurej (mateja.hanzurejping@umpong.si).

Vabljeni tudi k ogledu spletne strani Kariernega centra UM, ki jo je KC UM nadgradil na način, da študentom in diplomantom UM omogoča izpolnjevanje e-kariernega načrta, e-prijavo na karierno svetovanje in še več priložnosti za mreženje tudi s tujimi delodajalci v e-karierni tržnici.

Kratka predstavitev kariernega centra UM, za študente Fakultete za strojništvo.

 


BSH Hišni aparati d.o.o.

BSH Hišni aparati d.o.o. nudi različne vrste sodelovanja študentom FS.