Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

MAGISTRSKI ŠTUDIJ

Strojništvo
Obvestila za izredne študente

Obvestila za izredne študente

Obvestila

Priznavanje izpitov - vlogo za priznavanje izpitov lahko oddate najkasneje do 31.10. v tekočem študijskem letu.

Obisk pedagoškega procesa - v predavalnici so lahko le študenti, ki jih ima izvajalec pedagoškega procesa na seznamu, ki ga je prejel iz referata. Vsi ostali, ki bi želeli PONOVNO poslušati predavanja in vaje iz posameznih predmetov, lahko v referatu uredite dokumentacijo najkasneje do 30.10. v tekočem študijskem letu. Za vsak predmet je potrebno poravnati strošek izvedbe predmeta z izpitom v višini 335,00 EUR. Ko se študent prijavi na predmet, je dolžan poravnati izvedbo predmeta z izpitom tudi, če se pedagoškega procesa ne udeleži. Plačati mu ni potrebno le v primeru, da se od predmeta odjavi v referatu vsaj 14 dni pred pričetkom predavanj.

Urniki na izrednem študiju

Urniki za izredni študij so že objavljeni.

Izpitni roki na izrednem študiju

Kinematika in dinamika (1. letnik S-VS) - pri red. prof. dr. Mateju Vesenjaku bo v četrtek, 8.4.2021 ob 16.30 na MS Teams. Obvezna je prijava na izpit preko AIPS-a.

Ciljno voden razvoj izdelkov (2. letnik S-MAG-KO) - pri red. prof. dr. Bojanu Dolšaku bo v četrtek, 8.4.2021 ob 16. uri na MS Teams. Obvezna je prijava na izpit preko AIPS-a.

Računalniško podprto inženirstvo (2. letnik S-VS) - pri red. prof. dr. Bojanu Dolšaku bo v petek, 9.4.2021 ob 16.15 na MS Teams. Obvezna je prijava na izpit preko AIPS-a.

Izbrana poglavja iz mehanike (1. letnik S-MAG) - pri red. prof. dr. Juretu Ravniku bo v petek, 16.4.2021 ob 17. uri na MS Teams. Obvezna je prijava na izpit preko AIPS-a.

Kolokviji

Numerična mehanika trdnin (1. letnik S-MAG-KO) - pri red. prof. dr. Mateju Vesenjaku bo v petek, 7.5.2021 ob 16.30 na MS Teams.

 

Urniki za izredne študente

Urniki za izredne študente

urniki izrednih študijskih programov

Šolnine