Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG


e-Gradiva

Do gradiva lahko dostopate študenti, ki ste poravnali znesek dostopa do e-Gradiv.


Prispevek dostopa do e-gradiv FS, v višini 45 €, se s študijskim letom 2021/2022 naprej, v skladu s sklepom Poslovodnega odbora FS z dne 13. 7. 2021, zaračuna vsem študentom rednega študija 1. in 2. stopnje. Študentom ponovnega vpisa v letnik in študentom s podaljšanim statusom letnika, ki ob prvem vpisu v posamezni letnik plačajo dostop do e-Gradiv FS, se dostop do e-Gradiv omogoči brezplačno. Prav tako se omogoči brezplačen dostop do e-Gradiv FS absolventom, ki ob vpisu v zaključni letnik plačajo dostop do e-Gradiv in vsem izrednim študentom, saj je prispevek dostopa že vključen v šolnino letnika.


Na podlagi opravljenega plačila predračuna, vam bo omogočen dostop do uporabe študijskega gradiva za študijsko leto 2023/2024 (v roku 10 delovnih dni od prejema plačila).
Prosimo vas, da pri plačilu položnice prispevka za dostop do študijskega e-gradiva FS, v polju Namen plačila, obvezno vpišete podatke uporabnika e-gradiva (ime in priimek), predračun za plačilo pa se nahaja na spletni strani: PREDRACUN_E-GRADIVO.pdf (um.si)


V primeru dodatnih vprašanj in pridobitvijo položnice predračuna za plačilo dostopa do e-Gradiv se lahko obrnete na Referat FS: referat.fsping@umpong.si


V primeru tehničnih težav z dostopom se lahko obrnete na oddelek RIC FS: upravnik.fsping@umpong.si