Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG


Novica

Vabilo na delavnice s področja zdravja na delovnem mestu

Prijave na delavnice (število mest je omejeno!)

Spoštovane kolegice in kolegi, študentke in študenti FS!

Z veseljem vas obveščamo o seriji delavnic, ki jih organizira Center za vseživljenjsko učenje, pod strokovnim vodstvom doc. dr. Silvestra Lipoška, v  sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja in Zdravstvenim domom Adolfa Drolca

V času od aprila do junija, bomo izvedli štiri delavnice, v katerih bomo naslovili ključna področja za izboljšanje zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu.

 

Razpored delavnic:

23. april 2024 ob 8.00 - Skrb za duševno zdravje na delovnem mestu Izvajalec: Božo Lalić, mag. psih. Osredotočili se bomo na tehnike sproščanja in strategije za spoprijemanje s stresom.

15. maj 2024 ob 9.00 - Delavnica TPO (temeljni postopki oživljanja) Izvajalka: Selma Prejac, univ. dipl.zdr. Usposobili se bomo za temeljne postopke oživljanja v nujnih primerih na delovnem mestu.

22. maj 2024 ob 9.00 - Delavnica o zdravi prehrani in telesni aktivnosti Izvajalki: Ajda Kovačič, mag. inž. preh., in Tina Čeh, mag. kin. Prejeli boste praktična priporočila za uravnoteženo prehrano in telesno aktivnost.

11. junij 2024 ob 9.00 - Delavnica ergonomije Izvajalca: Vanesa Milec, dipl. m. s. s spec. znanji, in Tomaž Crnjac, mag. kin. Naučili se boste ergonomsko pravilnih tehnik dela in obvladovanja zvišanega krvnega tlaka.

 

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se prijavite preko povezave: https://forms.office.com/e/MWmM2ey02j 

Za dodatna vprašanja ali informacije se obrnite na cvu.fsping@umpong.si. Delavnice so odlična priložnost za vse, ki si želite izboljšati svoje zdravje in počutje na delovnem mestu.

 

Lep pozdrav,

Center za vseživljenjsko učenje FS

 

pdf najdete TUKAJ.