Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Kreditno ovrednotena obštudijska dejavnost UM za 2022/2023

Odprt je Razpis kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti v študijskem letu 2022/2023!

Prijavijo se lahko študenti, ki so vpisani v študijske programe Univerze v Mariboru in imajo v tekočem študijskem letu veljaven status študenta.

Prijava poteka v času vpisa v višji letnik, in sicer skladno s termini vpisa, ki jih določi posamezna fakulteta oziroma najkasneje do 30. 9. 2022. Navedeni prijavni rok ne velja za učno enoto Strokovna praksa na ŠP 2. stopnje kot KOOD 1, 2, 3, 4. Na to učno enoto se je možno prijaviti kadarkoli med študijskim letom.

Na razpis se lahko prijavijo tudi študenti Univerze v Mariboru na izmenjavi.

Univerza v Mariboru ponuja kreditno ovrednoteno obštudijsko dejavnost, ki zajema vsebine s področja športa, umetnosti in kulture, raziskav, projektov, prostovoljstva, varovanja zdravja itd. Študenti lahko izberejo te učne enote v okviru proste izbirnosti. V kolikor se študentu te obveznosti priznajo v okviru študijskega programa, v katerega je vpisan, se priznane obveznosti in ECTS kreditne točke vštejejo v skupno število ECTS kreditnih točk študijskega programa. V nasprotnem primeru se kreditno ovrednotena obštudijska dejavnost navede kot dodatno opravljena študijska obveznost študenta, ki se mu tudi vpiše v prilogo k diplomi. Izbirnost na Fakulteti za strojništvo urejajo Navodila za izbirnost FS.

Razpis z vsemi informacijami in prijavnico najdete na spletni strani moja.UM / Obštudijska dejavnost in v pripetih​ datotekah. 

Prijavnica

 

Učni načrti obštudijskih dejavnosti   /    Curriculums of Extracurricular Activities

Pravilnik o kreditno ovrednoteni obštudijski dejavnosti na Univerzi v Mariboru     /     Rules on ECTS Accredited Extracurricular Activities of the University of Maribor