Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Dodatni razpis za tutorja študenta FS UM za študijsko leto 2018/2019

Študentski svet FS UM zbira prijave za študente tutorje 2018/2019...

Sistem tutorjev študentov Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru prispeva k večji kvaliteti študijskega procesa in izboljšuje izobraževalno kulturo na fakulteti sami.

Primarna naloga tutorjev je, da študente usmerjajo in jim s študijskimi ter ob študijskimi napotki omogočajo lažje vključevanje v akademsko okolje. Tutor študent dodeljeni skupini študentov svetuje pri problemih in reševanju težav, vezanih na študij. Njegova naloga je, da vsak teden izvaja tutorsko uro, kjer ga lahko študenti osebno kontaktirajo. S svojimi predlogi in pobudami sodeluje na obveznih rednih sestankih in pomaga pri pripravi uvajalnega izobraževanja za nove tutorje. Prav tako tutor študent sodeluje in vodi različne projekte, ki se izvajajo v okviru tutorskega sistema na FS.

Prijavijo se lahko študentje, ki bodo v študijskem letu 2018/19 redno vpisani vsaj v 2. letnik dodiplomskega študijskega programa oz. študentje 2. stopnje, ki so diplomirali na Fakulteti za strojništvo. Študentje morajo imeti povprečno oceno vsaj 8,0 in morajo redno opravljati svoje študijske obveznosti. Študentje, ki želijo kandidirati za tutorja, morajo izpolniti poseben OBRAZEC, ki je priloga in sestavina tega razpisa.

Prijava mora biti podpisana in skenirana ter poslana z uradnega šolskega elektronskega naslova (ime.priimek@student.um.si).  Prijave poslane z drugih elektronskih naslov ne bodo upoštevane. Rok za oddajo prijave je sreda 13. 3. 2019 do 12:00. Prijavo je potrebno poslati na elektronski naslov: andrej.oprckal@student.um.si. Prijavnice poslane po roku ne bodo upoštevane.

Več o dodatnem razpisu za tutorja študenta FS UM...