Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Dogodek

10. karierna tržnica v živo

Spoštovani,

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že deseto leto zapored prireja dogodek na temo kariernega razvoja in zaposlitvenih priložnosti za mlade.

10. karierna tržnica v živo bo potekala od 17. do 21. aprila 2023 na Rektoratu Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor.

Namen dogodka je krepitev vezi med delodajalci, študenti in diplomanti Univerze v Mariboru ter mladimi brezposelnimi osebami.

Želimo si, da bi se mladi aktivno lotili načrtovanja kariere v okviru enotne vstopne točke Kariernega centra Univerze v Mariboru, zato vas vljudno prosimo za razširjanje slednje informacije po e-mail adremi do vaših študentov in z objavo na vaši spletni strani, da se lahko prijavijo na aktivnosti, ki jih zanimajo. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Več o programu in vsebinah dogodka si študenti lahko ogledajo na spletni strani KC UM 10. KARIERNA TRŽNICA V ŽIVO - 17.-21. april 2023 | Karierni center Univerze v Mariboru (um.si).

Ob tem ste vabljeni, da brezplačno obiščete bogat spremljevalni program 10. karierne tržnice v živo, tj.  TOP dogodke z znanimi gosti, Alenom Kobilico, Polono Požgan in Aljošo Bagolo, Študentski večer z Martino Ipša, ter okroglo mizo za delodajalce in študente.

Več informacij in prijava tukaj.  

 

V primeru dodatnih informacij smo na voljo na e-naslovu karierni.centerping@umpong.si  in na tel. št. 02/ 23 55 344 (Matej Kosi Hederih, vodja Kariernega centra Univerze v Mariboru).