Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

VABILO NA UVAJALNI SEMINAR FAKULTETE ZA STROJNIŠTVO

Spoštovani!

Zelo smo veseli Vaše odločitve za perspektiven študij 1. stopnje na naši fakulteti.

Obveščamo Vas, da se bo izvajanje študijskega procesa pričelo v ponedeljek, 2. oktobra 2017 po urniku, ki bo objavljen na spletni strani Fakultete za strojništvo (http://www.fs.um.si/- > urniki).

Vabimo Vas, da se udeležite uvajalnega seminarja – pozdrav novincem 1. stopnje, ki bo

v petek, 29. septembra 2017 ob 13. uri
v predavalnici Borut Pečenko
na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru.


Na uvajalnem seminarju, ki bo predvidoma trajal okoli 2 uri, Vam bomo posredovali ključne praktične informacije o študiju na naši fakulteti, ki smo jih za Vas pripravili v sodelovanju s študenti fakultete.
Pozivamo Vas, da se uvajalnega seminarja zagotovo udeležite in tako pridobite potrebne informacije za uspešen začetek študija.

Prav tako vas seznanjamo, da bo uvajalni teden za bruce potekal prav tako v okviru Univerze v Mariboru in sicer v času od 25. 9. do 29. 9. 2017, v skladu z urnikom, ki je objavljen na spletni strani Univerze v Mariboru, najdete ga pa tudi tukaj.

Na posamezne dogodke Univerze v Mariboru se je potrebno prijaviti:
IT storitve za študente
(Računalniški center Univerze v Mariboru). Prijava na dogodek na spletni povezavi https://it.um.si/rcum/Strani/izobrazevanje.aspx?nID=67
Posebni gost: Urška Vučak Markež
(diplomantka Fakultete za naravoslovje in matematiko UM; vloge v Čista desetka, Zvezde plešejo). Prijava na dogodek na  spletni strani Kariernega centra UM

Namen uvajalnega tedna je, da vas že pred pričetkom študija seznanimo z različnimi vsebinami in možnostmi, povezanimi s študijem, ter da se spoznate z novim okoljem. V okviru uvajalnega tedna za bruce Univerze v Mariboru, bo predstavljeno tudi delo Kariernega centra Univerze v Mariboru, ki v uvajalnem tednu za bruce pripravlja različne aktivnosti in dogodke.

 

 

Lep pozdrav,

Prodekan za izobraževalno dejavnost
izr. prof. dr. Iztok Palčič