Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG


Obvestilo

Usposabljanje študentov za varno delo z električnimi napravami ter predavanje o prvi pomoči pri nezgodah z električnim tokom - za študente študijskega programa 1. stopnje Mehatronika

Usposabljanje študentov za varno delo z električnimi napravami ter predavanje o prvi pomoči pri nezgodah z električnim tokom bo v petek, 7. 10. 2022, ob 16. uri.

Zaradi velikega števila študentov bo usposabljanje potekalo v dveh skupinah:

  • v predavalnici G2-P1 Alfa za študente z začetnicami priimkov od črke A do M
  • in v predavalnici E-105 za ostale (N-Ž).

Predavanji bosta trajali dve uri. Udeležba na predavanjih je za vse študente prvih letnikov univerzitetnih študijskih programov Elektrotehnika, Mehatronika, Telekomunikacije ter študente prvih letnikov visokošolskih strokovnih študijskih programov Elektrotehnika in Mehatronika obvezna in je predpogoj za vstop v laboratorije ter za opravljanje praktičnih vaj. V tem času navedenim študentom odpadejo morebitna ostala predavanja in vaje.

Po koncu predavanj študent podpiše izjavo o seznanjenosti s pravili za zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu, ki jih mora dosledno upoštevati pri praktičnem delu z električnimi napravami. Podpisana izjava se odloži v osebni karton študenta.