Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Obvestilo

Uradne ure Referata za študijske in študentske zadeve FS

Spoštovani/-e študenti/-tke,

obveščamo vas, da uradne ure Referata za študijske in študentske zadeve FS ponovno potekajo v skladu z objavljenimi termini uradnih ur za študente (vsak delovni dan med 11. in 13. uro).

Uradnih in govorilnih ur se lahko udeležujete le popolnoma zdravi študenti. V kolikor imate kakršnekoli bolezenske znake, se uradnih ne udeležujte, temveč ostanite doma in nas kontaktirajte preko elektronske pošte ali po telefonu. Nujna potrdila v zvezi s študijem lahko v vašem imenu prevzame tudi kdo drug, v kolikor predloži vaše pooblastilo.

Prosimo, da se termina uradnih ur dosledno držite in ob obisku dosledno upoštevate varnostni protokol udeležbe v študijskem procesu Fakultete za strojništvo (obvezno nošenje zaščitne maske, obvezno razkuževanje rok pred vstopom v vsak prostor!). Na hodnikih se ne zadržujte. V kolikor je za udeležbo na uradnih urah referata gneča, pred vrati referata vzamete čakalni listek in na vašo številko počakate pred glavnim vhodom v fakulteto (semaforček s številkami je namreč viden tudi v avli fakultete). V vrsto pred vrati referata se postavite, ko sta pred vami le še 2 čakalni številki.

Sicer prosimo, da se osebnih uradnih ur poslužujete le za nujne zadeve, kadar zadev ne morete urediti preko elektronske pošte ali telefona. Hvala.