Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Obvestilo

ROKI DIPLOMIRANJA za vpis na podiplomske študijske programe FS 2022/2023

Obveščamo vas, da je Senat Fakultete za strojništvo dne 2. 2. 2022, sprejel sklep o rokih za diplomiranje za vpis na podiplomske študijske programe Fakultete za strojništvo (FS) v študijskem letu 2022/2023, ki so:

Rok za diplomiranje in predložitev dokazil za študente, ki se bodo vpisali na študijske program FS v prvem prijavnem roku: 8. september 2022.

Rok za diplomiranje in predložitev dokazil v primeru razpisanih vpisnih mest v roku za zapolnitev prostih vpisnih mest študijskih programov FS: 22. september 2022.

Prijavni roki za vpis na podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru bodo objavljeni z besedilom Razpisa za vpis v podiplomske študijske programe Univerze v Mariboru v študijskem letu 2022/2023, ki bo objavljen predvidoma v mesecu marcu.

POZOR: Študijski program 2. stopnje Mehatronika v študijskem letu 2022/2023 vpisuje Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, zato se je potrebno držati roka diplomiranja in roka predložitve dokazil Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.

V kolikor se boste morda vpisovali na katerikoli drug študijski program Univerze v Mariboru ali izven, preverite določene roke diplomiranja, predložitve dokazil in določila tiste članice.