Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Obvestilo

Prošnje za dodatni izpitni rok

V skladu s sklepom Senata FS, z dne 27. septembra 2011, sta v študijskem letu lahko pri posameznem predmetu razpisana do največ dva dodatna izpitna roka.

Prošnje lahko študenti oddajo osebno v času uradnih ur (podpis na seznam prosilcev za dodatni izpitni rok) in sicer šele po končanem zimskem oziroma poletnem izpitnem obdobju in le v primeru, če študent nima odprtih prijav pri predmetu, pri katerem prosi za dodatni izpitni rok.

Le v jesenskem izpitnem obdobju se lahko prošnje za dodatni izpitni rok izjemoma oddajo tudi prej. Zaradi pravočasno zaključenih izpitnih evidenc v mesecu septembru, za namen obravnav prošenj na KŠZ-ju in nadaljnji vpis, se morajo dodatni izpitni roki v mesecu septembru razpisati in zaključiti najkasneje do 18. septembra 2020.
 

POZOR-V ČASU POJAVLJANJA KORONAVIRUSA: prošnje za dodatne izpitne roke lahko izjemoma oddate preko elektronske pošte student.um.si, pri čemer morate natančno navesti vaš vpisan program, letnik študija, predmet za katerega se »podpisujete« ter podati vaše osebne študentske podatke (ime, priimek, vpisna številka).
 


ODPRTE PROŠNJE ZA DODATNI IZPITNI ROK

VISOKOŠOLSKI STROKOVNI ŠTUDIJSKI PROGRAMI 1. STOPNJE

 

UNIVERZITETNI ŠTUDIJSKI PROGRAM 1. STOPNJE 

Mehanika I - doc. dr. Boštjan Harl
Mehanika II - prof. dr. Marko Kegl
Materiali II - prof. dr. Ivan Anžel

 

MAGISTRSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM 2. STOPNJE