Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Obvestilo

NOVO Izvedba pedagoškega procesa FS od 20. 10. 2020 naprej

Spoštovani študenti-tke,

obveščamo vas, da bo od dne 20. 10. 2020  do preklica, celotni pedagoški proces na Fakulteti za strojništvo potekal izključno le na daljavo (tudi laboratorijske in računalniške vaje). Za študij na daljavo se uporablja orodje MS Teams (navodila https://predavanjaonline.um.si) in Moodle (https://estudij.um.si/). Prosimo, da sledite objavljenim urnikom in navodilom izvajalcev pedagoškega procesa.

Za udeležbo v pedagoškem procesu laboratorijskih in računalniških vaj dne 19. 10. 2020, lahko študenti, ki prihajate iz drugih statističnih regij, zaprosite, da vam za udeležbo na vajah izključno za današnji dan, izdamo potrdilo za prehajanje statističnih regij. Študenti, ki navedeno potrdilo potrebujete, pošljite čimprej email na referat.fsping@umpong.si.

Hkrati vas obveščamo, da so nadaljnjega odpovedane tudi osebne uradne ure Referata za študijske in študentske zadeve ter govorilne ure pri profesorjih.

Komunikacija z referatom in profesorji je možna izključno preko elektronske pošte. Za komunikacijo preko elektronske pošte morate uporabljati izključno samo elektronski naslov z domeno @student.um.si, s čimer znotraj UM izkazujete svojo identiteto. Pošiljanje elektronskih sporočil iz drugih naslovov ne izkazuje vaše istovetnosti, zato takšnih sporočil, v sklopu urejanja študijskih zadev na fakulteti, ne moremo in ne bomo upoštevali.

Navedeno velja do preklica.

O nadaljnjih prilagoditvah in ukrepih vas bomo sproti obveščali.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

Prodekan za izobraževalno dejavnost
izr. prof. dr. Janez Kramberger