Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Obvestilo

Izvedba poletnega izpitnega obdobja

Spoštovani študenti,

obveščamo vas, da se bodo posamezni pisni, redno razpisani izpiti poletnega izpitnega obdobja izvajali v prostorih fakultete, zato vas prosimo, da se natančno seznanite z Varnostnim protokolom za opravljanje obveznosti študentov v prostorih Fakultete za strojništvo ter ga upoštevate pri udeležbi na izpitnih rokih, ki se bodo izvajali v prostorih fakultete. V prostorih fakultete, bo ob upoštevanju varnostnih protokolov, dovoljeno izvesti le posamezne redno razpisane (pisne ) izpite, medtem ko izvedba kolokvijev in ustnih izpitov na fakulteti ni dovoljena.

Fakulteta za strojništvo je odprta od 1. 6. 2020 naprej.

Ne glede na to, je vstop študentom dovoljen šele s pričetkom izpitnih rokov poletnega izpitnega obdobja (od 8. 6. naprej). Študenti  lahko vstopate na fakulteto le organizirano, na dan razpisanih rednih izpitnih rokov (v skladu s priloženim varnostnim protokolom), izjemoma pa lahko, od 1. 6. 2020 naprej, vstopajo tudi posamezni študenti, katerih narava diplomskega dela zahteva delo v laboratorijih, pri čemer je potrebno obvezno upoštevati priložen varnostni protokol.

Vstop študentom v fakulteto je dovoljen le ob navzočnosti pedagoškega sodelavca, pri čemer je obvezno nošenje zaščitne maske ter razkuževanje rok ob vstopu v posamezne prostore.

Vstop v fakulteto brez zaščitne maske in brez prisotnosti pedagoškega sodelavca, ni dovoljen.

Prosimo, da navedeno dosledno upoštevate.

Izpiti posameznih učnih enot se bodo v čim večji meri  izvedli na daljavo, zato vas prosimo, da sledite opombam, ki bodo zapisane v AIPS-u pri posameznem izpitnem roku in navodilom izvajalcev izpitov.

Posamezne izpitne roke bo predvidoma potrebno še prilagoditi (ura, prostor, razdelitev v skupine, zbirne točke), ker bo izvedba odvisna glede na število prijavljenih študentov, zato vas prosimo, da vestno sledite informacijam glede izpitnih rokov v AIPS-u, informacijam poslanih po elektronski pošti, na spletni AIPS, v Moodle in informacijam objavljenih na spletni strani fakultete, ter podatke en dan pred izvedbo izpitnega roka še enkrat preverite.

Želimo vam uspešno opravljanje študijskih obveznosti.

 

Prodekan za izobraževalno dejavnost

izr. prof. dr. Janez Kramberger