Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Obvestilo

Izvedba pedagoškega procesa FS od 17. 1. 2022 naprej

Spoštovani/-e študenti/-tke,

na podlagi poziva rektorja UM z dne 11. 1. 2022, ki se sklicuje na priporočilo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, strmega naraščanja okužb s SARS-CoV-2 v zadnjih dneh, nenehne skrbi za varno izobraževalno in delovno okolje in preprečevanje širjenja okužb med študenti in zaposlenimi ter zaradi zagotavljanja izvedbe in možnosti udeležbe na približujočih se izpitnih rokih, je bila na Fakulteti za strojništvo sprejeta odločitev, da se zadnji teden pedagoškega procesa v zimskem semestru, od ponedeljka, 17. 1. 2022 dalje, v celoti izvede na daljavo.

Zimsko izpitno obdobje v š. l. 2021/2022 se bo prav tako izvajalo na daljavo, z izjemo izvedbe pri tistih učnih enotah, pri katerih zaradi nepremostljivih okoliščin izpita na daljavo ne bo mogoče izvesti. Izjemoma se bodo na fakulteti v prihodnjem tednu lahko izvedli tudi še posamezni kolokviji.

Pedagoški proces in izvedba izpitnih rokov bosta potekala v celoti v skladu z urniki in v skladu z razpisanimi in objavljenimi termini. Prosimo, da sledite tudi obvestilom pedagoških sodelavcev.

Do nadaljnjega potekajo na daljavo tudi zagovori zaključnih del.

Študente Gospodarskega inženirstva, smer Strojništvo (GING-S) in Mehatronike (MEH) prosimo, da glede izvedbe učnih enot in izpitnih rokov, ki se izvajajo na EPF oziroma FERI, sledijo informacijam in navodilom teh fakultet.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

Prodekan za izobraževalno dejavnost, izr. prof. dr. Janez Kramberger