Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Vabimo vas, da se prijavite na natečaj za najboljše magistrsko delo na temo trajnostne energije

Prijave: do 30. 6. 2022

Spoštovani, 

Borzen kot slovenski operater trga z elektriko skladno s 55. členom Zakona o učinkoviti rabi energije pripravlja in izvaja programe za informiranje, ozaveščanje in usposabljanje različnih ciljnih skupin o koristih in praktičnih vidikih razvoja in uporabe tehnologij za učinkovito rabo energije in uporabo obnovljivih virov.

V letošnjem letu nadaljujemo s spodbujanjem študentov vseh slovenskih fakultet, da se aktivno vključijo v reševanje izzivov trajnostne energetike, zato smo objavili že tretji Natečaj za najboljše magistrsko delo na temo trajnostne energije.

Tema magistrskega dela mora obsegati področje OVE in URE. Najboljše delo bo nagrajeno s 3.000 EUR, poleg nagrade pa se študentje potegujejo tudi za javno priznanje ter se preizkušajo v reševanju sodobnih izzivov trajnostne energetike. Najboljše magistrsko delo bo izmed vseh prijavljenih del izbrala strokovna komisija, ki bo upoštevala celovitost, praktično uporabnost in izvirnost pristopa. 

Prijave udeležencev na natečaj potekajo do 30. 6. 2022 prek spletne strani www.trajnostnaenergija.si, kjer so na voljo tudi vse ostale informacije v zvezi z natečajem in pravila natečaja.

 

S prijaznimi pozdravi,

Ekipa Trajnostne energije