Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Uvajalni seminar za študente novince 1. stopnje

Študente novince 1. stopnje vabimo, da se 30. septembra 2020 udeležite uvajalnega seminarja 
VS programi ob 13. uri v predavalnici Borut Pečenko, koda dostopa za MS Teams: 11d70tn
UN programi ob 16. uri v predavalnici Borut Pečenko, koda dostopa za MS Teams:  12mt8rj

Vabimo Vas, da se udeležite uvajalnega seminarja – pozdrav novincem 1. stopnje, ki bo

v sredo, 30. septembra 2020.

Zaradi zagotavljanja zdravstvenih varnostnih ukrepov se bo uvajalni seminar za študente 1. letnikov odvijal v dveh terminih in sicer:

 

VISOKOŠOLSKI STROKOVNI ŠTUDIJSKI PROGRAMI,

Strojništvo VS, Tehnologije tekstilnega oblikovanja VS:

v sredo, 30. septembra 2020, ob 13. uri,

v predavalnici Borut Pečenko

na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru.

MS TEAMS koda za dostop: 11d70tn

 

UNIVERZITETNI ŠTUDIJSKI PROGRAMI,

Strojništvo UN, Tehniško varstvo okolja UN, Mehatronika UN, Gospodarsko inženirstvo-strojništvo UN:

v sredo, 30. septembra 2020, ob 16. uri,

v predavalnici Borut Pečenko

na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru.

MS TEAMS koda za dostop: 12mt8rj

 

Navodila za uporabo orodja MS TEAMS dobite na tej spletni povezavi: https://predavanjaonline.um.si
V kolikor bi se dogodka želeli udeležili kot zunanji udeleženec, ker digitalne identitete UM še niste prevzeli, pošljite prošnjo na email referat.fs@um.si in vas bomo k željenemu dogodku dodali mi.

 

Na uvajalnem seminarju, ki bo predvidoma trajal okoli eno uro, vam bomo posredovali ključne praktične informacije o študiju na naši fakulteti, ki smo jih za vas pripravili v sodelovanju s študenti fakultete.

Pozivamo vas, da se uvajalnega seminarja zagotovo udeležite in tako pravočasno pridobite potrebne informacije za uspešen začetek študija, kar je letos, ob prilagojeni izvedbi pedagoškega procesa, zaradi razmer Covid-19, še posebej pomembno. Študijski proces na Fakulteti za strojništvo bo potekal na kombiniran način, kar pomeni, da se bo pedagoški proces izvajal v prostorih fakultete, vendar le za določeno skupino študentov, in sočasno na daljavo za drugo skupino študentov. Fizična prisotnost študentov v prostorih fakultete se bo tedensko spreminjala, zato je zelo pomembno, da pridobite vse nujne informacije za uspešno vključitev v tovrstno izvedbo pedagoškega procesa. Pedagoški proces se bo pričel v četrtek, 1. oktobra 2020, po urniku, ki bo objavljen na spletni strani Fakultete za strojništvo (http://www.fs.um.si/urniki).

Prosimo vas, da vestno sledite vsem informacijam v zvezi z izvedbo pedagoškega procesa in ostalih študijskih dejavnostih, ki jih ažurno objavljamo na spletni strani Fakultete za strojništvo UM in vas obveščamo po elektronski pošti na elektronski naslov Univerze v Mariboru, ki ste ga, oziroma ga boste pridobili s prevzemom digitalne identitete UM (dopis v zvezi s tem ste/boste prejeli skupaj s potrdilom o vpisu).

Zaradi zagotavljanja varnosti za vse udeležence seminarja, vas prosimo, da se uvajalnega seminarja udeležite le popolnoma zdravi študentje, ki v zadnjem času niste bili v stiku z osebo, kateri je bila potrjena virusna okužba Covid-19. Za tiste, ki se uvajalnega seminarja ne boste mogli udeležiti osebno, bo spremljanje dogodka možno z orodjem MS Teams. Navodila za uporabo navedenega orodja so objavljena na naši spletni strani.

V skladu z varnostnim protokolom Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru vas obveščamo, da je pri vstopu v prostore fakultete in ves čas prisotnosti (na hodnikih in v predavalnici) obvezno nošenje zaščitne maske ter ves čas vzdrževanje varnostne razdalje vsaj 1,5 m. Ob vstopu je obvezno razkuževanje rok.

V predavalnici je s sedežnim redom zagotovljena varnostna razdalja 1,5 m. Pomembno je, da v predavalnico in iz nje vstopate/izstopate posamično, z upoštevanjem varne razdalje vstopajočih/izstopajočih.

Zaradi upoštevanja ukrepov za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni, je obvezno vodenje evidence prisotnosti študentov, zato vas v zvezi s tem obveščamo, da boste morali vsi udeleženci, s svojim mobilnim telefonom evidentirati vašo prisotnost, na način, da boste skenirali objavljeno QR kodo prostora, ki bo objavljena in dosegljiva na vhodih v predavalnico. Za potrditev prisotnosti boste morali vpisati svojo digitalno identiteto UM in slediti nadaljnjim korakom v aplikaciji.

Tisti, ki obvestila o prevzemu digitalne identitete UM še niste prejeli (sprejeti v 2. prijavnem roku), s seboj prinesite izpolnjeno izjavo prisotnosti, ki vam jo pošiljamo v prilogi in jo boste na dan dogodka oddali v za to namenjeno skrinjico pri vhodu v predavalnico.

Za kakršnokoli pomoč vam bodo na voljo študenti tutorji.

V upanju, da se kmalu, zdravi srečamo na uvajalnem seminarju, vas lepo pozdravljam,

 

    Prodekan za izobraževalno dejavnost

              izr. prof. dr. Janez Kramberger

 

 

 

Uvajalni teden za bruce bo potekal prav tako v okviru Univerze v Mariboru in sicer v času od 24. 9. do 30. 9. 2020. Program.