Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Ukrepi v času pojavljanja koronavirusa

na tej strani lahko spremljate najnovejše informacije glede ukrepov, navodil,...

 

Obveščamo vas, da je vstop v prostore Fakultete za strojništvo (FS) dovoljen le popolnoma zdravim študentom in zaposlenim!

Na hodnikih in v prostorih FS je obvezno nošenje zaščitne maske in obvezno razkuževanje rok pred vstopom v posamezne prostore.

V prostore FS in iz njih vstopate/izstopate posamično, z upoštevanjem varne razdalje vstopajočih/izstopajočih, vsaj 1,5 m.

Prosimo, da navedeno dosledno upoštevate.

Komunikacija z referatom in profesorji je do 1. oktobra možna le preko elektronske pošte! Za komunikacijo preko elektronske pošte morate uporabljati izključno samo elektronski naslov student.um.si, s čimer znotraj UM izkazujete svojo identiteto. Pošiljanje elektronskih sporočil iz drugih naslovov ne izkazuje vaše istovetnosti, zato takšnih sporočil, v sklopu urejanja študijskih zadev na fakulteti, ne moremo in ne bomo upoštevali.

Prosimo vas, da se  seznanite z osnovnimi navodili za preprečevanje okužbe s koronavirusom, ki so dostopna na spletnih straneh Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ): https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov

 

Načrt Univerze v Mariboru za zagotavljanje kontinuiranega dela v času pojavljanja koronavirusa, posodobljeno 29. 6. 2020

 

ZA ŠTUDENTE

Pomembne informacije v zvezi s koronavirusom za študente UM

VARNOSTNI PROTOKOL UDELEŽBE V ŠTUDIJSKEM PROCESU FAKULTETE ZA STROJNIŠTVO, V ŠTUDIJSKEM LETU 2020/2021, 25. 9. 2020

VARNOSTNI PROTOKOL ZA OPRAVLJANJE OBVEZNOSTI ŠTUDENTOV V PROSTORIH FAKULTETE ZA STROJNIŠTVO, posodobljeno 4. 6. 2020 - trenutno neaktivno

 

ZA ZAPOSLENE

Pomembne informacije v zvezi s koronavirusom za zaposlene UM

VARNOSTNI PROTOKOL ZA OPRAVLJANJE DELA V PROSTORIH FAKULTETE ZA STROJNIŠTVO, 20. 5. 2020

Varno delo v pisarni

 


Sproti bomo spremljali varovalne ukrepe za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni na spletnih straneh ministrstva, pristojnega za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter varnostne protokole ustrezno prilagajali.