Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Slovestna otvoritev prenovljene predavalnice B-205 - GKN DRIVELINE SLOVENIJA

Fakulteta za strojništvo Univerze v Mariboru si prizadeva študentom in zaposlenim zagotoviti čim boljše pogoje za izvajanje študijskega procesa.

S pomočjo strateških partnerjev iz gospodarstva smo v preteklih letih že uspeli sodobno prenoviti 3 predavalnice. 10. oktober 2018 je bil za fakulteto ponovno poseben in izjemno pomemben dan. Podjetje GKN DRIVELINESLOVENIJA, Proizvodnja avtomobilskih transmisij in avto delov, d. o. o., je v letošnjem letu omogočilo celovito prenovo predavalnice z 28 sedeži. Kakovostni izobraževalni proces je primarno in najpomembnejše poslanstvo tako univerze kot tudi Fakultete za strojništvo UM. Podjetje GKN DRIVELINE SLOVENIJA, ki se uvršča med najboljše v svoji dejavnosti vSloveniji, je fakulteti s prenovo predavalnice pomagalo uresničiti želje in cilje.

Podjetje GKN DRIVELINESLOVENIJA, Proizvodnja avtomobilskih transmisij in avto delov, d.o.o., je omogočilo obnovo tal, sten, namestitev novega  pohištva  (mize, stoli), tabel, projektorja in projekcijskega platna. V  barvnih odtenkih celostne podobe podjetja so popestrili tudi prazne zidove učilnice.

Izjava predstavnika podjetja GKN Driveline Slovenija:
" V podjetju GKN Driveline Slovenija sta znanje in nenehno izobraževanje prioriteta vseh zaposlenih in prav s tem razlogom smo se odločili podpreti Fakulteto za strojništvo UM z obnovo učilnice. Prepričani smo, da bomo študentom na ta načim omogočili, da bodo predavanja zanje bolj zanimiva in atraktivna. V učilnici smo z obnovo pustili pečat našega podjetja. Uporabili smo barve in slogane, ki jih zaposleni v GKN Zreče nosimo v sebi. Vsem mladim študentom želimo, da se v tej učilnici počutijo dobro ter da jo bodo zapustili samozavestni, motivirani in pripravljeni na nove uspehe na njihovi študijski poti."