Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Otvoritev prenovljene predavalnice B-205

Slovestna otvoritev prenovljene PREDAVALNICE B-205 na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru v sredo 10.10.2018 ob 12 uri..

Na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru se trudimo študentom zagotoviti čim boljše pogoje za študij, zato s pomočjo strateških partnerjev iz gospodarstva izvajamo prenovo predavalnic.

Eno izmed predavalnic smo v celoti prenovili v sodelovanju s podjetjem GKN DRIVELINE SLOVENIJA, Proizvodnja avtomobilskih transmisij in avto delov, d.o.o. Podjetje je omogočilo obnovo tal, sten, namestitev novega pohištva (mize, stoli), table, projektorja in projekcijskega platna. V barvnih odtenkih celostne podobe podjetja so popestrili prazne zidove učilnice.

Slovesna otvoritev prenovljene predavalnice B-205 bo potekala na Fakulteti za strojništvo, Smetanova ulica 17, 2000 Maribor,v sredo, 10. oktobra 2018, ob 12.00 uri.

 

IZJAVA VODSTVA PODJETJA GKN Driveline Slovenija
V letošnjem letu smo v okviru sodelovanja z Fakulteto za strojništvo Maribor sklenili, da bomo financirali obnovo ene izmed učilnic na fakulteti ter s tem zagotovili boljše pogoje študentom in predavateljem pri izvedbi študijskega procesa.V podjetju GKN Driveline Slovenija sta znanje in nenehno izobraževanje prioriteta vseh zaposlenih in prav s tem razlogom smo se odločili podpreti Fakulteto za strojništvo z obnovo učilnice. Prepričani smo, da bomo študentom na ta načim omogočili, da bodo predavanja zanje bolj zanimiva in atraktivna.

V učilnici smo z obnovo pustili pečat našega podjetja. Uporabili smo barve in slogane, ki jih zaposleni v GKN Zreče nosimo v sebi.Vsem mladim študentom želimo, da se v tej učilnici počutijo dobro ter da jo bodo zapustili samozavestni, motivirani in pripravljeni na nove uspehe na njihovi študijski poti.

 

izr. prof. dr. Iztok Palčič, prodekan za izobraževalno dejavnost FS