Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

OBVESTILO O ODPRTJU FAKULTETE

Fakulteta za strojništvo je od 1. junija 2020 naprej ponovno odprta, vendar je vstop dovoljen le za opravljanje posameznih obveznosti in ob spremstvu pedagoškega delavca

 

Obveščamo vas, da je s 1. junijem 2020 Fakulteta za strojništvo ponovno odprta.

Ne glede na to, je vstop študentom dovoljen šele s pričetkom izpitnih rokov poletnega izpitnega obdobja (od 8. 6. naprej). Študenti  lahko vstopajo na fakulteto le organizirano, na dan razpisanih rednih izpitnih rokov (v skladu z določili varnostnega protokola za opravljanje obveznosti študentov v prostorih Fakultete za strojništvo), izjemoma pa lahko, od 1. 6. 2020 naprej, vstopajo posamezni študenti, katerih narava diplomskega dela zahteva delo v laboratorijih, pri čemer je upoštevanje varnostnega protokola prav tako obvezno.

Vstop študentom v fakulteto je dovoljen le ob navzočnosti pedagoškega sodelavca, pri čemer je obvezno nošenje zaščitne maske ter razkuževanje rok ob vstopu v posamezne prostore.

Vstop v fakulteto brez zaščitne maske in brez prisotnosti pedagoškega sodelavca, ni dovoljen.

Prosimo, da navedeno dosledno upoštevate.

Komunikacija z referatom in profesorji je še naprej možna le preko elektronske pošte! Za komunikacijo preko elektronske pošte morate uporabljati izključno samo elektronski naslov student.um.si, s čimer znotraj UM izkazujete svojo identiteto. Pošiljanje elektronskih sporočil iz drugih naslovov ne izkazuje vaše istovetnosti, zato takšnih sporočil, v sklopu urejanja študijskih zadev na fakulteti, ne moremo in ne bomo upoštevali.
 

VARNOSTNI PROTOKOL ZA OPRAVLJANJE OBVEZNOSTI ŠTUDENTOV V PROSTORIH FAKULTETE ZA STROJNIŠTVO (za študente, posodobljeno 4.6.2020)

VARNOSTNI PROTOKOL ZA OPRAVLJANJE DELA V PROSTORIH FAKULTETE ZA STROJNIŠTVO (za zaposlene)

Sproti bomo spremljali varovalne ukrepe za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni na spletnih straneh ministrstva, pristojnega za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter varnostne protokole ustrezno prilagajali.