Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Kreditno ovrednotena obštudijska dejavnost UM za 2021/2022

Odprt je Razpis kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti v študijskem letu 2021/2022!

Prijavijo se lahko študenti študijskih programov Univerze v Mariboru, ki imajo v tekočem študijskem letu veljaven status študenta. Prijava poteka v času vpisa v višji letnik, in sicer skladno s termini vpisa, ki jih določi posamezna fakulteta oziroma najkasneje do 30. 9. 2021. Na razpis se lahko prijavijo tudi študenti Univerze v Mariboru na izmenjavi.

Univerza v Mariboru ponuja kreditno ovrednoteno obštudijsko dejavnost, ki zajema vsebine s področja športa, umetnosti in kulture, raziskav, projektov, prostovoljstva, varovanja zdravja itd. Študenti lahko izberejo te učne enote v okviru proste izbirnosti. V kolikor se študentu te obveznosti priznajo v okviru študijskega programa, v katerega je vpisan, se priznane obveznosti in ECTS kreditne točke vštejejo v skupno število ECTS kreditnih točk študijskega programa. V nasprotnem primeru se kreditno ovrednotena obštudijska dejavnost navede kot dodatno opravljena študijska obveznost študenta, ki se mu tudi vpiše v prilogo k diplomi. Izbirnost na Fakulteti za strojništvo urejajo Navodila za izbirnost FS.

Razpis z vsemi informacijami in prijavnico najdete na spletni strani moja.UM / Obštudijska dejavnost in v pripetih​ datotekah. 

Prijavnica

 

Učni načrti obštudijskih dejavnosti   /    Curriculums of Extracurricular Activities

Pravilnik o kreditno ovrednoteni obštudijski dejavnosti na Univerzi v Mariboru     /     Rules on ECTS Accredited Extracurricular Activities of the University of Maribor