Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Javni Razpis za sofinanciranje doktorskega študija študentov Univerze v Mariboru za študijsko leto 2020/2021

Študentu doktorskega študija, ki bo izbran za sofinanciranje po tem razpisu, se odobrijo sredstva za kritje stroškov šolnine za letnik študija, v katerega je vpisan v študijskem letu 2020/2021. 

Posameznim doktorskim študentom, ki bodo po kriterijih za izbiro na tem razpisu ocenjeni kot skupno najboljši, se bodo sredstva za kritje stroškov šolnine odobrila za vse letnike do konca doktorskega študija, in sicer ob pogoju, da bodo v času svojega študija izpolnjevali pogoje za sofinanciranje in bodo za sofinanciranje zagotovljena namenska finančna sredstva proračuna Republike Slovenije.

Prijavitelji morajo prijavo dostaviti ne glede na vrsto prenosa pošiljke najkasneje do vključno 25. 9. 2020 do 12:00 ure v vložišče Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor.

Prijave morajo prijavitelji dostaviti v zaprti ovojnici z oznako »NE ODPIRAJ – PRIJAVA NA JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE DOKTORSKEGA ŠTUDIJA ŠTUDENTOV UNIVERZE V MARIBORU – študijsko leto 2020/2021« ter na ovojnico zapisati ime, priimek in naslov prijavitelja (glejte Navodila za pripravo prijave).
Kot pravočasne štejejo prijave, ki bodo v vložišče Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor prispele do izteka navedenega roka, in sicer ne glede na vrsto prenosa pošiljke. Nepravočasne in nepravilno označene prijave ter prijave, ki ne bodo vsebovale dokumentov, navedenih v drugem odstavku točke 3.2 tega razpisa, bodo s sklepom zavržene.

Pogoji za kandidiranje in ostale določbe navedenega razpisa so navedene na spletni povezavi: https://www.um.si/studij/financiranje/Strani/sofinanciranje-doktorskega-studija-2020.aspx