Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Novica

Financiranje študijskega oziroma znanstvenega obiska študentov v tujini za leto 2021

Rok za prijavo na razpis: 30. 6. 2021

 

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije je dne 30. 12. 2020 na spletni strani objavil razpis za financiranje študijskega oziroma znanstvenega obiska študentov v tujini za leto 2021 (299. javni razpis).

Rok za prijavo na razpis je 30. 6. 2021, sredstva pa so trenutno še na voljo.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje študijskih oziroma znanstvenih obiskov študentov 1., 2. ali 3. stopnje, vpisanih na visokošolske zavode v Republiki Sloveniji, pri slovenskih visokošolskih učiteljih in raziskovalcih, ki delujejo na akreditiranih izobraževalnih ustanovah ali v raziskovalnih organizacijah v tujini.


Sredstva so namenjena štipendiranju najmanj 3 do največ 10 dopolnjenih tednov študijskega oziroma znanstvenega obiska študentov v tujini. Študijski obisk se mora pričeti v obdobju od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2021.
Sredstva so namenjena za pokritje neposrednih stroškov, in sicer za stroške nastanitve, prehrane in druge neposredne stroške ter za potne stroške.


Dodatne informacije so na voljo na spletni strani sklada www.srips-rs.si , na elektronskem naslovu ad-futuraping@sklad-kadripong.si ali na telefonski številki 01 434 10 84. 

Razpis v pdf formatu je dosegljiv TUKAJ.