Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Dogodek

Webinar: program Erasmus za mlade podjetnike

Webinar: program Erasmus za mlade podjetnike

  • Kdaj: četrtek, 1. april 2021, ob 16:00
  • Traja: 60 min
  • Kje: On-line (MS Teams orodje)
  • Izvajalec: Zavod PIP
  • Univerza/fakulteta: Univerza v Mariboru

Karierni center UM v sodelovanju z Zavodom PIP in Ekonomsko-poslovno fakulteto UM organizira Webinar: program Erasmus za mlade podjetnike.

Trg dela in množica kandidatov za prosta delovna mesta postajata vedno bolj konkurenčna. Pojavljajo se novi poklici in ustanavljajo se inovativna podjetja. Ste kdaj razmišljali o ustanovitvi podjetja, pa ne veste, kako sploh začeti? Program Erasmus za mlade podjetnike vam ponuja šestmesečno delo pri izkušenem podjetniku v drugi sodelujoči državi, kjer lahko iz prve roke pridobite znanje o zagonu podjetja in znanje o mnogih drugih področjih delovanja podjetja. Starostne omejitve za udeležbo v programu ni.

Na webinarju vam bo izkušen strokovnjak iz področja predstavil:

- Kako program Erasmus za mlade podjetnike deluje in kaj podpira?

- Komu je namenjen in kdo lahko sodeluje?

- Kakšen je postopek prijave?

- Koliko sredstev lahko pridobite?

Predstavil vam bo tudi nekaj primerov že izvedenih usposabljanj tujih mladih podjetnikov v Sloveniji in slovenskih mladih podjetnikov v tujini. Načrtujemo pa tudi sodelovanje udeležencev programa od katerih boste lahko prejeli informacije s prve roke.

Webinar bo izveden, v kolikor se prijavi vsaj 50 udeležencev. Vabljeni vsi študenti in diplomanti!

Delavnica bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams, zato vas prosimo, da si na vašo elektronsko napravo namestite ta program. Po namestitvi v zgornjem desnem kotu programa kliknite na "Pridružite se ekipi ali jo ustvarite" in v polje "Pridružite se ekipi s kodo" vnesite kodo: y1v7m2q. V ekipo lahko vstopite s kodo, če imate digitalno identiteto UM. Če je nimate, vas dodamo mi in boste prejeli povabilo na mail, s katerim ste se prijavili. V primeru težav s pridružitvijo ekipi nas prosim kontaktirajte na karierni.center@um.si. 

Lepo vabljeni!

Za ta dogodek se izdaja elektronska potrdila o udeležbi. Potrdilo boste prejeli na e-naslov, s katerim ste se prijavili na dogodek. Karierni center Univerze v Mariboru izdaja potrdila o udeležbi zgolj in samo tistim udeležencem, ki so se pravočasno (do roka prijave) prijavili na dogodek. Potrdila izdajamo zgolj za dogodke, ki so vezani na neposredno krepitev znanj in veščin s področja karierne orientacije, pri čemer za udeležbo na strokovnih ekskurzijah in predstavitvah delodajalcev ter raznih drugih dogodkih le-tega ne izdajamo. Prav tako ne izdajamo potrdil naknadno in ne tistim, ki se niso pravočasno prijavili na dogodek.

PRIJAVA