Univerza Maribor

Rules

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

SLO | ENG

Dogodek

Predavanje v sklopu projekta PKP SmartGo4Goal – Online (MS Teams)

Vabljeni k udeležbi na predavanje Tadeja Glavača in Sama Mikla, strokovna sodelavca na projektu Razvoj pametnih športnih nogavic (SmartGo4Goal),
ki bo potekalo v četrtek, 28. maja 2020 ob 18.00 uri na MS Teams.

Na dogodek se prosim prijavite na e-poštni naslov andreja.rudolfping@umpong.si do srede, 27. maja 2020 do 14.00 ure, nato vam pošljemo dostop do dogodka na MS Teams.

Navodila za uporabo orodja MS Teams dobite na tej spletni povezavi: https://predavanjaonline.um.si

Dogodek je namenjen vsem, ki želite:

  • se učiti iz zgodb drugih podjetnikov,
  • se družiti z enako mislečimi in širiti svojo mrežo kontaktov.

 

Kdo je Tadej Glavač?

Tadej Glavač je prekmurski podjetnik, ki je s svojimi inteligentno zasnovanimi športnimi nogavicami pod imenom GO4GOAL že prepričal imena kot so Marcos Tavares, Borut Mačkovšek, Klemen Čebulj, Ricardo Quaresma, Dragan Gajić, Dejan Zavec ipd..

Tadej bo predstavil ključne elemente uspeha pri lansiranju novega produkta na trg. V procesu lansiranja produkta je seveda naletel na številne izzive, ki jih je moral uspešno premostiti, pri tem pa je storil tudi nekaj napak, o katerih bo odkrito spregovoril in vam pomagal razumeti, kaj bi moral storiti drugače.

Kakšna je izkušnja Tadeja Glavača s platformo Indiegogo in kako mu je uspelo vzpostaviti sodelovanje z največjimi imeni slovenskega športa, kot je Marcos Tavares? Z njim bomo spregovorili tudi o tem, kako prodreti na trg s produktom z veliko konkurence. Zakaj se je odločil, da na tržišče pošlje športne nogavice?

 

Kdo je Samo Mikl?

Samo Mikl je vodja fizioterapije na Inštitutu za športno medicino v Mariboru. Že več let sodeluje z Olimpijskim komitejem Slovenije in se intenzivno ukvarja z rehabilitacijo športnih poškodb.

Samo bo govoril o celostni rehabilitaciji športnih poškodb in o optimalnem povratku v proces treniranja in tekmovanja. Predstavil bo faze celjenja tkiva, metode terapije in treninga ter teste, ki se pri tem uporabljajo.