Novica

EUROTOUR 2018

Odprte prijave na mednarodno strokovno ekskurzijo EUROTOUR (21.3.2018 - 27.3.2018).

Sekcija študentov strojništva - DSI MB in Študentski svet Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru organiziramo 7-dnevno mednarodno strokovno ekskurzijo EUROTOUR 2018 od 21. marca -  do 27. marca 2018! 

Eurotour je tradicionalna mednarodna strokovna ekskurzija študentov Fakultete za strojništvo, ki se organizira že 10. leto zapored, zato bo letos še posebej atraktivna in posebna ter seveda ne bomo vas prikrajšali za najlepše študentske spomine.  

Tokrat nas bo pot vodila po uspešnih podjetjih na območju Nemčije in Nizozemske . Obiskali bomo naslednja mesta: München, Stuttgart, Rotterdam, AMSTERDAM, Duisburg, Nuremberg, Regensburg in še kakšno.Vsa podjetja, ki si jih bomo ogledali naj še za nekaj časa ostanejo skrivnost. Naj namignem le, da si bomo ogledali Tehnični muzej v Münchnu, ogled Port of Rotterdam, muzej Heinikena ... , tako da bo vsekakor zanimivo in vredno ogleda. 

  

Če si se ob prebranem odločil da greš z nami na nepozaben izlet, te vabim da se prijaviš na internetnem obrazcu. Ta je dostopen preko spodnje povezave.

Prijavi se čim prej!! 

PRIJAVA:  https://goo.gl/forms/e0KZ2pnTDu2uF7gE2

 

Obvesti tudi kakšnega prijatelja in pridata skupaj z nami, saj imaš zagotovljene dobre oglede in še boljšo družbo. Manjkaš samo še TI.

 

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na e-poštnem naslovu:  sss.dsi.infoping@gmailpong.com