Novica

Paket študijskega gradiva za 1. in 2. letnike 1. stopnje

Pred pričetkom študijskega leta 2017/2018 smo vam pripravili izjemno ugodno možnost nabave študijskih gradiv.

Na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru imamo vpeljan podporni sistem za nakup učbenikov in drugega učnega gradiva, ki se imenuje »Tisk po naročilu« (TPN) in v okviru katerega si lahko naši študenti po zelo ugodnih cenah naročajo študijska gradiva.

Nudimo vam nakup vseh zahtevanih gradiv iz TPN za 1. in 2. letnik 1. stopnje z 10 % popustom. S tem boste dodatno privarčevali in že na začetku leta pridobili nujno potrebna gradiva za nemoten študij. Prav tako vas moramo opozoriti, da je lastno razmnoževanje (fotokopiranje) gradiv iz TPN prepovedano, saj gre za kršenje avtorskih pravic.

Seznam študijskih gradiv, cenik, način plačila ter ostale informacije so vam na voljo v spodaj priloženem dopisu.
Ponujena študijska gradiva naročite preko spodaj priložene naročilnice. Izpolnjeno in podpisano naročilnico boste ob vpisu oddali Referatu Fakultete za strojništvo.

Študijsko gradivo 1. letnika 1. stopnje:  dopis s cenikom (174 KB),  nabor TPN študijskega gradiva (32 KB),  naročilnica (35 KB)

Študijsko gradivo 2. letnika 1. stopnje:  dopis s cenikom (156 KB),  nabor TPN študijskega gradiva (34 KB),  naročilnica (35 KB)