Novica

Nagrade Univerze v Mariboru

Študentje Fakultete za strojništvo so za svoje študijske dosežke in priznanja na tekmovanjih, natečajih in druge dosežke prejeli različne nagrade Univerze v Mariboru.

Za najboljše študijske uspehe študentov UM v vpisani generaciji je Luka Jerebic, študent Mehatronike, dobil Rektorjevo nagrado.

Nagrado za dosežke na tekmovanjih in natečajih ter druge dosežke so prejele študentke Tehnologij tekstilnega oblikovanja, smer Oblikovanje in razvoj izdelka, Monika Šumak, Vanja Ajd, Ana Đurinek, Michaela Emeršič, Anja Firbas, Lucie Görlichova, Janja Harb, Monika Hudournik, Špela Jerebic, Ana Kožuh, Maša Lemut, Adrijana Lilek, Natalija Petković, Tina Pompe, Larisa Spasković, Nuša Šimunič, Klara Štampar in Heidi Vidmajer.

Nagrado za znanstvenoraziskovalno, umetniško in izobraževalno delo ter za izjemne uspehe, dosežke in zasluge je s Fakultete za strojništvo prejela red. prof. dr. Karin Stana Kleinschek, izr. prof. dr. Darko Lovrec pa je prejel priznanje za znanstvenoraziskovalno, umetniško in izobraževalno delo.

V znak zahvale za dolgoletno sodelovanje s Fakulteto za strojništvo, pa je podjetje La&Co d.o.o. iz Maribora, dobilo Svečano listino Univerze v Mariboru.

Vsem nagrajencem čestitamo!